Salmopet Laxolja

Salmopet Laxolja

79,00

Art nr: H2052

Varumärke: Salmopet


I lager

Fri frakt vid order över 700 kr

Omega 3 reducerar onormal pälsfällning, lindrar och läker såriga trampdynor, ett problem som ofta uppstår efter långa promenader på asfalt. Laxoljan tillsätts i fodret en gång per dag och är generellt bra för hud och päls. Det är viktigt att följa doseringsanvisningen på flaskan. Vid första användningen rekommenderas en tredjedel av dosen, för att under en vecka öka till full dos. Detta för att undvika magreaktioner hos känsliga hundar.

Fettsyror är nödvändiga i många fysiologiska processer hos djur. Omega 3-syror är särskilt viktiga och ges som tillskott till hund- och kattmat eftersom många foder innehåller låga nivåer av dessa. Salmopet laxolja är rik på Omega 3.

Det är dokumenterat att fiskoljor med Omega 3 och Omega 6 förebygger och behandlar hud-, led-, hjärt- och kärlproblem hos hundar och katter. Tillskott av Salmopet fiskolja förebygger och hjälper vid klåda, spruckna tassar, mjällbildning, matt päls och onormal fällning. Ofta märks resultat redan efter 1–3 veckors användning. Fettsyrorna är viktiga för optimal utveckling och funktion av olika vävnader och organ.
Finns i storlekarna 100 ml, 300 ml och 1000 ml.

Särskilt för:

-Cellmembran
-Hjärna
-Hud
-Päls
-Njurar
-Blodkärl
-Immunsystem
-För bildning av hormoner och signalsubstanser